قواعد و فنون کنترل کیفیت در محصولات صنعتی

کنترل کیفیت چیست؟ معرفی اصول ، قواعد و فنون کیفیت در محصولات صنعتی

دسته بندی : مقالات
1397/10/23

کنترل کیفیت، مجموعه ای از دستورالعمل ها، اصول و قوانینی است که به منظور ارزیابی همه جانبه یک محصول صنعتی توسط کارشناسان کنترل کیفیت اجرا می شوند. در فرآیند کنترل کیفیت، محصول یا محصولات صنعتی از نظر شکل ظاهری، ابعاد و اندازه استاندارد، رنگ، استحکام و بسیاری موارد دیگر مورد ارزیابی دقیق قرار می گیرند. اینکه کدام یک از آزمون های کیفیت بر یک محصول خاص انجام می شوند بستگی به نوع محصول، خط تولید، مواد اولیه، امکانات کارخانه و بودجه مالی تولید کنندگان بستگی دارد.

کنترل کیفیت، مهم ترین بخش کارخانه های تولیدی است چرا که کیفیت محصولات در گرو تأیید تمام آزمون هایی است که در قسمت آزمایشگاه بر روی نمونه ها انجام می شوند. آنچه در مورد این آزمون ها باید مورد توجه قرار دارد این است که صرف نظر از صنعت تولید کننده، نوع محصول یا مواد اولیه، استانداردهای معتبر جهانی برای انجام آزمون های کنترل کیفیت مورد استفاده قرار می گیرند. استانداردهای معتبر جهانی شامل استانداردهای صنعتی هستند که شامل استاندارد ASTM، ANSI، API، ISO و … می باشند.

مدیریت کنترل کیفیت - شرح وظایف کنترل کیفیت

مدیریت کنترل کیفیت – شرح وظایف کنترل کیفیت

دستورالعمل هایی که در هر یک از استانداردهای فوق وجود دارند برای محصولات مختلف در صنایع مختلف، تدوین شده اند؛ به طور مثال، استاندارد API برای صنایع نفت و پتروشیمی و محصولات مرتبط استفاده می شود. در حال حاضر استاندارد ASTM، معتبرترین و جامع ترین استاندارد جهانی است که تمام زمینه های صنعتی را تحت پوشش قرار می دهد. آزمون های کنترل کیفیت محصولات فلزی، پلاستیکی، رنگ و پوشش، فلزات، معدن، مواد شیمیایی و صدها عنوان دیگر در این مرجع معتبر موجود می باشند.

کنترل کیفیت در کارخانه - پروژه کنترل کیفیت کارخانه

کنترل کیفیت در کارخانه – پروژه کنترل کیفیت کارخانه

مراحل کنترل کیفیت در کارخانه های تولیدی

کارخانه های تولید بدون در نظر گرفتن نوع محصولی که تولید می کنند، اصول استانداردسازی محصولات و آزمون های کنترل کیفیت را به کار می گیرند. علاوه بر آزمون های کیفیت که در پایان خط تولید کارخانه انجام می شوند، هر قسمت از خط تولید نیز دارای یک سری استانداردهای کنترل کیفیت می باشد که توسط کارشناسان واحد کنترل کیفیت مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد. در این قسمت با مراحل بررسی کنترل کیفیت در کارخانه های تولیدی آشنا می شویم.

کنترل کیفیت در مرحله مواد اولیه

برخی از کارخانه های تولیدی از مواد اولیه خام استفاده می کنند و برخی دیگر قطعات آماده را برای تولید محصولات به کار می برند. هر کدام از این صنایع از یک سری دستورالعمل ها برای آزمون های کنترل کیفیت استفاده می کنند. به طور مثال، صنایع تولید رنگ از پیگمنت ها و حلال های شیمیایی به عنوان مواد اولیه استفاده می کنند. بررسی غلظت و درصد خلوص حلال و دانه بندی و وزن مخصوص رنگدانه ها، نمونه ای از آزمون های کنترل کیفیت در بخش مواد اولیه این نوع صنایع می باشند.

روشهای کنترل کیفیت

روشهای کنترل کیفیت

صنایعی که از قطعات ساخته شده به عنوان مواد اولیه استفاده می کنند، مانند تولید لوازم خانگی و برقی، خودروها و …، آزمون های کنترل کیفیت شامل بررسی سلامت ظاهری قطعه، ابعاد استاندارد، وزن و … می باشند. نمونه ای از این آزمون ها برای صنایع فلزی، درست مانند آنچه در شرکت آذر فلز پایون انجام می شود شامل آزمون های کنترل کیفیت در مراحل تولید درب، رنگ آمیزی با رنگ های کوره ای پودری، جوشکاری قطعات درب ساختمانی، برش کاری، تمیزکاری سطح و … می باشند که در همین مقاله به تفصیل شرح خواهیم داد.

آزمون های کنترل کیفیت برای محصولات نهایی

کنترل کیفیت محصولات نهایی از اهمیت زیادی برای واحدهای تولید کننده برخوردار است، چرا که سلامت محصولات و صحت عملکرد آن ها، به ویژه کیفیت و زیبایی ظاهری، عامل کلیدی در جذب مشتریان و افزایش میزان فروش است. خوشبختانه محصولات شرکت آذر فلز پایون، به عنوان برترین نمونه های درب فلزی ساختمانی از تمام مراحل کنترل کیفیت عبور کرده و تأییدیه های لازم را در این حوزه کسب نموده است.

آزمون های کنترل کیفیت برای محصولات نهایی

آزمون های کنترل کیفیت برای محصولات نهایی

آزمون کنترل کیفیت در کارگاه ها و کارخانه های تولیدی درب های ساختمانی؛ ارزیابی بهره وری، تمایز در تولید و اجرا

اکنون که با مفاهیم، موارد کاربردی و برخی از نمونه های کنترل کیفیت آشنا شدید، زمان آن رسیده است که به این مسأله اندکی عمیق تر نگاه کنیم. همانطور که می دانید صنعت، حوزه های بسیار گسترده ای از کسب و کارها را تحت پوشش قرار می دهد؛ کارگاه های تولیدی، سوله های صنعتی، کارخانه های کوچک و بزرگ، صنایع تولیدی بسیار عظیم با محصولات انبوه و حتی کسب و کارهای نوپا با تعداد محصولات تولید بسیار اندک، همه به عنوان زیر شاخه های صنایع به شمار می روند. نقطه مشترک این تولید کنندگان، استانداردها و آزمون های کنترل کیفیت می باشد.

آزمون کنترل کیفیت در کارخانه و کارگاه های تولیدی

آزمون کنترل کیفیت در کارخانه و کارگاه های تولیدی

[qon]

نمونه بارزی از خدمات صنعتی، فرآیندهای سندبلاست و رنگ آمیزی سطوح فلزی است. این دو فرآیند به آن جهت حائز اهمیت هستند که بخش عظیمی از صنایع فلزی را تحت پوشش قرار می دهند.

[qoff]

حتی آن دسته از صنایعی که محصولی برای تولید ارائه نمی کنند و صرفاً در حوزه خدمات صنعتی فعالیت دارند نیز از کنترل کیفیت بهره مند هستند؛ نمونه بارزی از خدمات صنعتی، فرآیندهای سندبلاست و رنگ آمیزی سطوح فلزی است. این دو فرآیند به آن جهت حائز اهمیت هستند که بخش عظیمی از صنایع فلزی را تحت پوشش قرار می دهند؛ این نوع کسب و کارها، محصولی به بازار عرضه نمی کنند اما در عوض، خدماتی را به تولید کنندگان محصولات فلزی ارائه می دهند که کیفیت محصولات نهایی را تضمین می کنند.

خدمات و محصولات توسط تولید کنندگان در موقعیت های متفاوت ارائه می شوند؛ این جمله به آن معنا است که تولیدات صنعتی عمدتاً از کارگاه های کوچک، کارخانه های بزرگ و یا صنایع انبوه وارد بازار می شوند. یک نکته مهم و البته یک سوال اساسی که در مورد این تولید کنندگان مطرح می شود این است که به راستی تفاوت یا بهتر است بگوییم نقطه تمایز میان صنایع فوق در چیست؟

اصول مدیریت کیفیت

اصول مدیریت کیفیت

بدیهی است که کارخانه های بزرگ تر، از امکانات بیشتری برخوردار هستند و این توانایی را دارند که با سیاست های مالی و کاری، سرمایه گذاری های مختلف را در بخش های متفاوت کارخانه انجام دهند و به این وسیله، محصولات خود را به شیوه های اصولی و با راندمان بالاتر وارد بازار کنند. کارخانه هایی که هر یک از وظایف تولید را به بخش خاصی محول می کنند قطعاً در تولید محصولات مرغوب تر، موفق تر خواهند بود.

کارخانه هایی که در حوزه تولید انواع درب ساختمانی فلزی فعالیت دارند، مانند شرکت آذر فلز پایون، از قسمت های مختلفی تشکیل شده اند. قسمت های اداری کارخانه از قسمت های تولیدی و صنعتی، مجزا می باشند. قطعاً وظایف اداری شرکت مانند ارسال و دریافت نامه، فکس،حسابداری، تماس های تلفنی، قرارهای کاری، بازاریابی محصولات و … بر عهده کادر اداری خواهد بود.

آزمون کنترل کیفیت - اهداف کنترل کیفیت

آزمون کنترل کیفیت – اهداف کنترل کیفیت

در بخش صنعتی کارخانه های تولید کننده انواع درب فلزی ساختمانی، قسمت های متفاوتی وجود دارند. طراحی نمونه مدل هایی که قرار است توسط فناوری برش لیزری بر روی صفحات فلزی اجرا شوند در یک بخش مجزا و توسط مهندسان مجرب و متخصص انجام می گیرد. بخش برش لیزری در قسمت دیگری قرار دارد و آزمون های کنترل کیفیت نیز به طور جداگانه بر روی آن انجام می شوند.

[on]

بیشتر بخوانید : فناوری برش لیزری چیست؟

[off]

واحدهای تمیزکاری سطوح فلزی، مونتاژ درب های فلزی، بسته بندی و حمل و نقل آن تا انبار کارخانه نیز هر یک در قسمت های جداگانه و توسط کارگران مخصوص همان قسمت اجرا می شوند. تمام این قابلیت ها و امکانات که در یک کارخانه بزرگ تولید کننده درب های منحصر به فرد فلزی مانند شرکت آذر فلز پایون، وجود دارند، سرعت، دقت و ظرافت را در کار ایجاد کرده و موجب تضمین کیفیت محصولات و در نهایت، بازدهی و افزایش بهره وری شرکت خواهد شد. شعار “طراحی تخصصی”، “کیفیت برتر”، همواره سرلوحه این چنین کارخانه های تولیدی می باشد.

کنترل کیفیت در صنعت - اهداف کنترل کیفیت

کنترل کیفیت در صنعت – اهداف کنترل کیفیت

این قضیه در مورد کارگاه های کوچک تولید کننده درب های فلزی ساختمانی، کمی متفاوت بوده و با محدودیت بسیار زیادی روبرو است. شکی در آن نیست که کارگاه های تولیدی کوچک با محدودیت فضای کار و استفاده از کارگران متخصص مواجه هستند. همین عامل می تواند دلیلی باشد برای اینکه این نوع کسب و کارها، تمام مراحل تولید درب های فلزی ساختمانی را به افراد کمتری بسپارند که بعضاً بدون داشتن تخصص علمی و صرفاً با کسب تجربه در این زمینه مهارت یافته اند.

به طور مثال، در کارگاه های کوچکتر تولید کننده انواع درب فلزی ساختمانی، طراحی مدل درب ها، بازاریابی، انجام امور اداری، بررسی تجهیزات یا انجام آزمون های کنترل کیفیت بر عهده یک نفر و امور تولید مانند برش کاری، تمیزکاری سطح، جوشکاری و مونتاژ بر عهده چند کارگر ساده می باشد. این عامل می تواند کیفیت محصولات نهایی را به شدت تهدید کند. البته در همین جا لازم است خاطرنشان کنیم این مقایسه به هیچ عنوان به این معنا نیست که درب های تولید شده در کارگاه های کوچک، کیفیت لازم را ندارند یا کنترل کیفیت آن ها با نقص مواجه است؛ صرفاً قصد داریم به اهمیت تخصصی بودن این مراحل اشاره داشته باشیم.

چاره چیست؟

از آنجایی که کیفیت عملکردی کارگران کارگاه های کوچک و همچنین مدیریت و توان عملیاتی کارخانه بزرگ تولید کننده انواع درب فلزی ساختمانی، هر دو بسیار قوی و پر رنگ هستند، بهترین پیشنهاد برای پیشبرد اهداف تولیدی، فراهم کردن زمینه های همکاری بیشتر میان این واحدها است. به طور مثال، یک کارخانه می تواند صرفاً عملیات تمیزکاری درب فلزی و یا سندبلاست را به طور اختصاصی به کارگاه های کوچکتر بسپارد و یا می تواند برای بازاریابی، از تیم های متخصص در خارج از سازمان استفاده کند.

سیستم کنترل کیفیت در صنعت - پروژه کنترل کیفیت کارخانه

سیستم کنترل کیفیت در صنعت – پروژه کنترل کیفیت کارخانه

البته شرکت آذر فلز پایون، افتخار دارد تمام قسمت های فوق را با امکانات کامل در یک مجموعه صنعتی فراهم آورده است به طوری که تمام متخصصان این مجموعه در قسمت های مختلف از دانش و تجربه کافی در این زمینه برخوردار هستند. تخصصی بودن محصولات یک صنعت، علاوه بر اینکه کیفیت محصولات نهایی و بهره وری شرکت را افزایش می دهد، نقش مهمی در جلب مشتریان ایفا می نماید. مشتری بیشتر به منزله فروش بیشتر و سود بیشتر می باشد. این دقیقاً یکی از اهداف کنترل کیفیت در کارخانه های تولید کننده درب فلزی ساختمانی است.

بررسی کنترل کیفیت در مراحل مختلف تولید درب های فلزی ساختمانی در شرکت آذر فلز پایون

بررسی کنترل کیفیت در مراحل مختلف تولید درب های فلزی ساختمانی

بررسی کنترل کیفیت در مراحل مختلف تولید درب های فلزی ساختمانی

بحث کنترل کیفیت در تولید درب های فلزی ساختمانی، تمام مراحل تولید از ابتدا تا مرحله بسته بندی و انبار درب ها را شامل می شود. در شرکت آذر فلز پایون، هر مرحله به صورت مجزا از یک سری دستورالعمل های کنترل کیفیت تبعیت می کند. برای درک بهتر این مراحل تصمیم گرفتیم آن ها را به صورت طبقه بندی شده فهرست کنیم. مراحل اصلی که در این شرکت برای تولید انواع درب فلزی ساختمانی انجام می گیرند عبارتند از:

  • انتخاب صفحات فلزی فولادی با ضخامت و وزن مناسب
  •  مراحل طراحی مدل ها و اجرای فرآیند برش لیزری بر روی صفحات فلزی
  • فرآیند جوشکاری
  •  مراحل لولاسازی
  • کنترل جوشکاری لولا بر روی ورق پشتیان
  • کنترل رگلاژ در به هنگام ساخت
  • کنترل جوشکاری ورق پشتیبان و لولا بر وری چهار چوب
  •  انجام عملیات تمیزکاری سطح و سندبلاست
  •  فرآیند رنگ آمیزی سطوح فلزی با رنگ های کوره ای پودری
  •  آماده سازی و کنترل درب ها، بسته بندی، برچسب زنی و انتقال به انبار

[on]

بیشتر بخوانید : آشنایی با رنگ پودری کوره ای، ویژگی ها، کاربرد ها و اصول رنگ آمیزی

[off]

آزمون های کنترل کیفیت که در هر یک از موارد فوق به کار می روند از منابع معتبر و مراجع استاندارد، استخراج می شوند؛ به طور مثال، آزمون های مربوط به بخش استاندارد های جوشکاری از مراجع استاندارد AWS (انجمن جوشکاری آمریکا) می باشد و یا استانداردهای سندبلاست و رنگ با توجه به استاندارد ISO، ASTM، SSPC و SIS اجرا می شوند. امکانات و تجهیزات کارخانه تعیین می کنند که کدام دستورالعمل برای آزمون کنترل کیفیت به کار رود.

کنترل کیفیت بخش جوشکاری درب های فلزی

قسمت جوشکاری انواع درب های فلزی شامل جوشکاری در مرحله آغازین ساخت درب ها، جوشکاری لولا بر روی ورق های پشتیبان و نصب آن بر روی چهارچوب درب و اتصال قطعات جانبی مورد نیاز روی درب مانند انواع قطعات و مدل های برجسته می باشد. فرآیند جوشکاری معمولاً به روش های مختلف در صنایع فلزی اجرا می شود اما آنچه در این فرآیندها مهم است، رعایت اصول صحیح جوشکاری، بازرسی و نظارت جوشکاری و رعایت آزمون ها کنترل کیفیت جوشکاری است. بازرسی های جوشکاری باید در سه مرحله قبل، در حین جوش و پس از پایان جوشکاری درب فلزی انجام گیرد.

کنترل کیفیت بخش جوشکاری درب های فلزی

کنترل کیفیت بخش جوشکاری درب های فلزی

آزمون های کنترل کیفیت که پس از پایان جوشکاری بر روی نمونه های کار انجام می شود شامل آزمون های غیر مخرب مانند بازرسی چشمی، آزمون های پرتونگاری، امواج مافوق صوت، آزمون رنگ های نفوذی، انتشار صوت، آزمون میدان الکترومغناطیس، نشت یابی، ارتعاش، امواج مادون قرمز و … هستند. در صورتی که هر قسمت از جوشکاری دارای عیوبی باشند، طبق دستورات بازرسان باید آن را برطرف نمود. دستورالعمل کنترل کیفیت جوشکاری در استاندارد نامبرده در فوق، قابل دسترسی می باشد.

کنترل کیفیت بخش سندبلاست و رنگ آمیزی درب های فلزی

کنترل کیفیت بخش سندبلاست و رنگ آمیزی درب های فلزی

کنترل کیفیت بخش سندبلاست و رنگ آمیزی درب های فلزی

پیش از آنکه به بررسی کنترل کیفیت سندبلاست و رنگ آمیزی درب های فلزی بپردازیم لازم است واژه سندبلاست را به اختصار، شرح دهیم. سندبلاست، یک فرآیند تمیزکاری، آماده سازی و زیرسازی سطح است که به عنوان مرحله اصلی قبل از رنگ آمیزی سطوح باید انجام شود. در سندبلاست از ذرات ساینده مانند شن، ماسه، شیشه، سیلیس و … که با فشار هوا از یک نازل به سمت سطوح مورد نظر هدایت می شوند، به منظور زدودن آلاینده های سطحی مانند چربی ها، روغن یا گریس استفاده می گردد.

در حال حاضر، سندبلاست یکی از روش های کارآمد و مؤثر در تمیزکاری سطوح فلزی است چرا که راندمان بالایی در از بین بردن آلودگی های سطحی و ایجاد یک بستر صاف و یکنواخت دارد. اگر عملیات سندبلاست به دقت و با رعایت اصول استاندارد انجام شود، فرآیند رنگ کاری نیز موفقیت آمیز خواهد بود. هر گونه نقص در آماده سازی سطوح فلزی می تواند رنگ آمیزی را با اختلال مواجه کرد و بر روی کیفیت نهایی درب های فلزی تأثیر مخرب داشته باشد.

آزمون های کنترل کیفیت سندبلاست قبل و پس از انجام عملیات توسط بازرسان سندبلاست انجام می شود. رنگ آمیزی درب های فلزی نیز دارای آزمون های کنترل کیفیت مخصوص به خود هستند؛ رنگ آمیزی معمولاً به صورت رنگ اولیه یا پرایمر، رنگ میانی و رنگ های نهایی اجرا می شوند. البته مراحل استاندارد رنگ آمیزی از موضوع این بحث خارج است، لذا از شرح آن خودداری می کنیم.

کنترل کیفیت سطوح سندبلاست و تعیین ضخامت سطح

کنترل کیفیت سطوح سندبلاست و تعیین ضخامت سطح

یکی از آزمون های کنترل کیفیت سطوح سندبلاست شده، تعیین ضخامت سطح با استفاده از دستگاه مخصوص است. ضخامت و زبری سطوح سندبلاست شده باید دارای اعداد و ارقام استاندارد باشند تا بتوان رنگ آمیزی درب های فلزی را با رنگ های کوره ای پودری آغاز کرد. در استانداردهای سندبلاست، 4 نوع زبری متفاوت برای سطوح، تعریف می شود که انتخاب هر کدام برای لنگه های درب های فلزی آذر پایون، مطابق با نظر مهندسان و متخصصان کنترل می شود.

آشنایی با انواع آزمون های کنترل کیفیت در سنجش کیفیت رنگ آمیزی سطوح پس از پایان فرآیند رنگ کاری با رنگ های کوره ای

آزمون کنترل کیفیت در سنجش کیفیت رنگ آمیزی سطوح

آزمون کنترل کیفیت در سنجش کیفیت رنگ آمیزی سطوح

پس از موفقیت در فرآیند سندبلاست سطوح فلزی برای تولید انواع درب های فلزی ساختمانی و رنگ کاری آن ها با رنگ های کوره ای پودری، اکنون نوبت به آن می رسد که آزمون های کنترل کیفیت رنگ بر روی آن ها اجرا شود. اکثر آزمون های این قسمت از منابع استانداردهای ASTM، EN، ISO و BS استخراج می شوند. مهم ترین آزمون های این قسمت عبارتند از:

  • آزمون تعیین ضخامت رنگ
  • آزمون ویسکوزیته رنگ
  • آزمون دانسیته
  • آزمون کنترل کیفیت مقاومت به ضربه
  • آزمون چسبندگی
  • آزمون مقاومت به سایش
  • آزمون جلا و درخشندگی
  • آزمون ضخامت فیلم تر رنگ
  • آزمون مقاومت به مواد خورنده و … .

البته لازم به ذکر است که استفاده از رنگ های کوره ای پودری برای رنگ آمیزی سطوح فلزی درب های فلزی حیاط و پارکینگ در شرکت آذر فلز پایون، خود، دلیل محکمی بر کیفیت بسیار بالای این رنگ ها در عمل است. اما به دلیل اینکه اعتماد و اعتبار محصولات این شرکت نزد مشتری به اثبات برسد و تضمین شود، تمام آزمون های کنترل کیفیت رنگ پس از پایان رنگ آمیزی با رنگ های کوره ای پودری توسط کارشناسان انجام می گیرند.

کنترل کیفیت بسته بندی محصولات و اصول برچسب زنی کالا پس از تولید

کنترل کیفیت بسته بندی محصولات و اصول برچسب زنی کالا پس از تولید

کنترل کیفیت بسته بندی محصولات و اصول برچسب زنی کالا پس از تولید

بسته بندی محصولات در کارخانه های تولید و صنایع مختلف عبارت است از اجرای اصولی برای محافظت از کالاهای تولید شده که بتوانند به طور مؤثر، کالاها را تا زمانی که به دست مشتریان می رسد، صحیح و سالم نگه دارد. استفاده از بسته بندی های اصولی و تضمین امنیت کالا، تأثیر زیادی در جلب نظر مشتریان دارد. این قاعده برای درب های فلزی ساختمانی نیز صادق است.

تمام محصولات درب فلزی شرکت آذر فلز پایون با آگاهی بر این اصل و با دانش بر رعایت کلیه آزمون های کنترل کیفیت توانسته است مرحله بسته بندی و ارائه محصولات نهایی به بازار را نیز با موفقیت به سرانجام برساند. تمام محصولات این شرکت طبق اصول و استانداردهای بسته بندی کالا و با محافظ های مخصوص به تمامی شهرهای ایران ارسال میگردد.

کنترل کیفیت بسته بندی محصولات

علاوه بر درب های فلزی حیاط و پارکینگ، انواع یراق آلات این محصولات مانند لولا، دستگیره ها، پیچ و مهره ها، قفل برقی درب و … نیز به صورت کاملاً استاندارد، بسته بندی و انبار می شوند. یکی دیگر از مهم ترین مزیت های محصولات این شرکت، درج مشخصات کامل محصولات بر روی برچسب های مخصوص بسته بندی است. اطلاعات مورد نیاز که ممکن است مشتریان به آن ها نیاز داشته باشند و یا در فرآیند انبارداری باید در جدول های مخصوص درج شوند، به طور واضح و شفاف بر روی بسته بندی ها درج می گردند.

اگرچه در قسمت بسته بندی محصولات، نوع خاصی از محصول تولید نمی شود اما می توان گفت آزمون های کنترل کیفیت به نوعی در این حوزه نیز باید رعایت شوند. این آزمون ها شامل مواردی نظیر برچسب زنی اصولی، ابعاد استاندارد بسته بندی ها، استفاده از مهر و موم کامل محصول، وزن استاندارد کالا، استفاده از متریال مناسب برای محصولات خاص، درج علائم هشداردهنده و یا خطر برای محصولات شکننده و تیز و برنده یا حاوی مواد شیمیایی، درج علامت مخصوص برای محصولاتی که از مواد خاص در ساخت آن ها استفاده شده است و … می باشند.

کنترل کیفیت بسته بندی محصولات

انواع آزمون های کنترل کیفیت معمولاً بررسی موارد فوق را در بر می گیرد. این آزمون ها از مراجع استاندارد BS، ISO، EN و در برخی موارد استانداردهای بسته بندی مقوا و مواد پلیمری که در استاندارد ایزو درج شده است، استفاده می گردد.

شرکت آذر فلز پایون با داشتن سال ها تجربه و تخصص در زمینه تولید درب های فلزی با طرح ها و مدل های خلاقانه توانسته است با استفاده از فناوری های روز دنیا، تمام آزمون های کنترل کیفیت در بخش های مختلف تولید را اجرا نموده و محصولات بی همتا از انواع درب های فلزی حیاط و پارکینگ را به بازار عرضه نماید. کیفیت بالا و یکتایی محصولات این شرکت، عامل تمایز آن در میان رقبا محسوب می شود.

نظرات کاربران

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

  • سولماز 1400.03.07

    سلام . من مدت کمی هست در کارخانه فولاد قسمت کنترل کیفی مواد اولیه ورودی مشغول بکار هستم . درخصوص نوشتن دستورالعمل و طراحی فرم برای کنترل کیفی ضعف دارم در صورت امکان راهنمایی کنید

    پاسخ دهید
    REPLY
    • metaldoorart 1400.03.17

      سلام.
      با توجه به دستورالعمل های متفاوت هر شرکت و سازمان، بهتر است در کارخانه ای که مشغول به کار هستید همه ابعاد و فلوچارت ها را بررسی کنید و با توجه به نیاز خود آموزش های را از اساتید مختلف تهیه نمایید.

      پاسخ دهید
      REPLY

نیاز به مشاوره دارید؟

فرم زیر را پر کنید تا مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

با توجه به بازسازی کارخانه تا اطلاع بعدی ثبت سفارش انجام نمی گیرد. برای تماس ضروری لطفا از طریق ایمیل در ارتباط باشید